Sunday, 23 June 2013

Begynnelsen.

Dette har jeg tenkt på i flere år. Det å starte en blogg. "Hva skal jeg skrive om? Kommer noen til å ville lese det jeg skriver? Kommer det til å gå ukevis der jeg glemmer å skrive noe? Nei, best å la være," tenker jeg for meg selv.

Men nå skal jeg ta et utvekslingsår ved the University of Glasgow til høsten, og det var sparket i baken jeg trengte for å endelig starte en blogg. Det er en arena hvor jeg kan fortelle familien hva jeg driver med, samtidig som mine skriblerier kan være til hjelp for framtidige utvekslingsstudenter.

Jeg kommer ikke bare til å skrive om Skottland. Noe må jeg jo skrive om fram til høsten. Så da fyller jeg på med alt det andre som skjer i livet, som sommerjobb i Trondheim Bydrift og mine kreative eskapader. Ja, og nå på sommeren har jeg tid til å lese andre ting en pensum, så jeg prakker nok på dere noen bokanmeldelser også.

Jeg kommer til å skrive mest på norsk nå på sommeren, men det dukker nok opp noe engelsk etter hvert.

Jeg er helt grønn på den estetiske sida av bloggen så den kommer nok til å skifte en del utseende før jeg kommer fram til noe jeg liker. Blogginnleggene mine kommer ikke til å inneholde så mye bilder som jeg ville likt, fordi macen min er for øyeblikket på eplesykehuset så jeg har ikke tilgang på alle bildene mine.

Men det blir, det blir.
Etterhvert.

No comments:

Post a Comment